Propietaris Catalans on Board

Torna l’UIPI Renovation Tour! Aquesta vegada se centrarà a donar suport als Propietaris Catalans perquè pugin a l’onada de la renovació i se celebrarà a Barcelona, el 24 de novembre de 2022.

Un cop més, UIPI, en col·laboració amb la Confederació de Cambres de la Propietat i Associacions de Propietaris de Finques Urbanes (CCPU), es compromet a ajudar els propietaris locals (així com a altres interessats a participar) a entendre com els afecten els objectius climàtics i les polítiques de la UE relacionades amb ells i les polítiques nacionals i regionals. És crucial conscienciar sobre la urgència dels objectius, l’estat de la qüestió, els nous reptes que s’acosten, les implicacions pràctiques i totes les eines i sistemes de suport existents que estan disponibles al mercat per començar a realitzar la necessària actualització de la sostenibilitat de lentorn incorporat.

A més, en potenciar el debat públic al voltant d’aquests temes amb la participació no només dels propietaris, sinó també dels responsables polítics pertinents, els representants de les principals parts interessades i la societat civil, es pot donar llum sobre allò que cal millorar i afinar a les polítiques existents. Sense el compromís de totes les parts, el compliment dels objectius climàtics al Green Deal europeu serà un repte més gran, i fer-los la paraula és un pas en la direcció correcta per aconseguir-ho.

Aquesta 5a edició de l’UIPI Renovation Tour oferirà un programa similar al de les edicions anteriors, amb una primera sessió política explicativa seguida d’un debat públic, i després una sèrie de sessions pràctiques al voltant de les eines financeres, tècniques i d’assistència desenvolupant a nivell local ia través de la investigació i innovació finançades per la UE, destinades a donar suport als propietaris en les seves necessàries renovacions profundes. L’esdeveniment serà gratuït amb inscripció prèvia i estarà obert a tothom.

Estigueu atents al proper programa i inscripcions.

Comments are closed.